Over Circus JOJO

Missie

Circus JOJO is een bedrijf waar de glimlach van onze klanten én hun klanten centraal staat. Ons bedrijf hecht zeer veel waarde aan goede service en langdurige klantenrelaties. Ook zijn wij specialist in ons vakgebied. Circus JOJO is opgericht in 1993, deze jarenlange ervaring en materiaalkennis benutten we steeds, elke dag opnieuw om onze klanten juiste en kwaliteitsvolle producten aan te bieden. Onze producten, circusmaterialen roepen onmiddellijk ‘plezier’, ‘beleving’ en ‘fantasie’ op, ook deze kernwaarden trekken wij door in ons bedrijf, door u keer op keer te verassen met ons uitgebreid productassortiment.

Visie

Iedereen heeft het recht om plezier te maken, zowel in zijn professioneel als privéleven. Tijdens zijn kindertijd of volwassen leven. Aantrekkelijke, mooie maar vooral degelijke en kwaliteitsvolle circusmaterialen zijn vaak moeilijk te vinden. Bij Circus JOJO hechten we veel belang aan kwaliteit. De hoge kwaliteitsstandaard is 1 van onze kernwaarden. Ons doel is om iedereen, jong of oud de mogelijkheid te bieden om te spelen en te werken met hoogstaande kwaliteitsvolle producten, dit is dan ook onze drijfveer geweest om te starten met onze webshop.

Wie zijn we?

Johan Simons

Johan Simons

Hallo, ik ben Johan Simons, zaakvoerder van Circus JOJO. Naast de algemene leiding van Circus JOJO ben ik verantwoordelijk voor de verkoop voor winkels. Ik heb een pedagogische circusopleiding genoten aan de Circusschool van Brussel. Sinds 1993 ben ik actief bezig met Circus JOJO en we groeien nog steeds in onze markt. Mijn hobby’s zijn inline skaten, jongleren, skiën, fotografie en wandelen in de bergen. 

Mailen mag naar info@circusjojo.com.

Max - balanceermat

Max

Max is de mascotte van Circus JOJO. Het is een aap die allerlei circustechnieken beheerst. Je zal hem regelmatig ontmoeten.

Foto’s door Jan Slangen.

Winkelwagen

Circus JOJO is in paasverlof vanaf maandag 03/04/203 tot en met paasmaandag 10/04/2023 Voor dringende zaken kan u me bereiken op het nummer +32 11 64 80 08 of een versturen naar info@circusjojo.com . Online bestellingen blijven mogelijk op www.circusjojo.com . Met vriendelijke groet en tot binnenkort Johan Simons Circus JOJO