Wie zijn we?

JOHAN SIMONS

Hallo, ik ben Johan Simons, zaakvoerder van Circus JOJO. Naast de algemene leiding van Circus JOJO ben ik verantwoordelijk voor de verkoop voor winkels. Ik heb een pedagogische circusopleiding genoten aan de Circusschool van Brussel. Sinds 1993 ben ik actief bezig met Circus JOJO en we groeien nog steeds in onze markt. Mijn hobby’s zijn inline skaten, jongleren, skiën, fotografie en wandelen in de bergen. Mailen mag naar johan@circusjojo.be.

WIM LEURS

Als verantwoordelijke voor de planning animatie en algemene adminstratie ga je al snel mij telefonisch aan de lijn krijgen. Daarnaast verzorg ik ook de verkoop in de winkel en zorg ik voor een goede organisatie in ons magazijn. Sinds januari 2008 ben ik werkzaam bij Circus JOJO en heb ik al heel wat ervaring op vlak van circusmaterialen. Als hobby’s ben ik vooral actief bezig met koken en zingen. Je kan me per mail bereiken op: info@circusjojo.be.

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.